Noget for alle

Avoriaz giver gode muligheder for alle typer af skigæster, hvad enten man har lyst til at kaste sig ned ad alpin pisterne eller man mere er til langrend eller en kælketur.
Der er plads og mulighed for alle til at udfolde sig.

Byen er velkendt for en særdeles god skiskole specielt for børn. Nybegyndere bliver indført i ski verdenen på en meget pædagogisk måde.
For de børn der er mere end nybegyndere er der meget kompetente skilærere, der kan tage med ud i terrænet og blive udfordret på netop det niveau, hvor den enkelte føler sig tryg.

Der er også muligheder for at få individuel undervisning – det er blot at kontakte skiskolen.
Skulle man have behov for som forældre at få nogle timer fri for helt små børn er der også mulighed for det i skibørnehaven, for de der er for små til at være i skiskolen.

Skulle man få lyst til en kanetur med heste er det også muligt ligesom der er gode kælkebakker og en skøjtebane.

Viser vejret sig ikke fra den bedste side skimæssigt, kan man tage en tur i det nyåbnede Aquavoriaz og få løsnet de måske ømme muskler.

Fortæringsmæssigt er der en lang række restauranter og cafeer i byen.

Ønsker man selv at stå for madlavningen er der 2 store supermarkeder med et rigt udvalg af dagligvarer ligesom der er charcuterier, hvor man kan købe specialiteter fra omegnens producenter af pølser, pastaer m.v.
Er man selv kørende til Avoriaz, kan det anbefales at handle ind på vejen eller i Morzine, hvor priserne er lavere end i Avoriaz by.